VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Falsterbo Bird ShowFalsterbo Bird Show är ett internationellt evenemang som äger rum i början av september (2-4 september 2016). Falsterbo Bird Show är på Falsterbo Strandbad och från 2016 även på Naturum Falsterbo som har konsthall, turistcenter och utsiktsplattorm på byggnadens tak. Evenemanget bjuder på många trevliga och intressanta aktiviteter kopplade till fåglar och fågelskådning för alla, oavsett förkunskaper. På programmet står även naturguidningar, intressanta föredrag, underhållning, barn- och familjeaktiviteter, ringmärkning av fåglar samt en mässa där föreningar och friluftsföretag visar upp sina verksamheter och varor.
 
Falsterbo Bird Show är årligen återkommande och avslutas första söndagen i september med Bivråkens Dag som är ett evenemang vilket startade1992 och blev Falsterbo Bird Show 2010.
 
Falsterbo Bird Show skall skapa ett ökat intresse för fåglar, en starkare opinion för fågelskydd och naturvård samt generera ekonomiskt överskott för att kunna hjälpa till att skydda våra utsatta fåglar. Falsterbo Bird Show vänder sig till alla som är intresserade av fåglar och natur.
 
Läs mer:  www.falsterbobirdshow.com 
   
 
Foto: Leif Almö


Annonser


Årets företagare

Vellinge kommuns pristagare för 2015
Läs mer »


Annonsera här!
annons@vellinge.com