Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Naturum i Vellinge

Från 6 februari 2016 kan du besöka Naturum i Vellinge vilken ligger vackert placerad vid Falsterbo strandbad. Här finner du även turistcenter, konsthall och en restaurang.

På Naturum Falsterbo ges information om vilka natur och kulturhistoriska besöksmål som finns i Vellinge kommun. Med tyngdpunkten lagd på fåglar och då speciellt flyttfåglar kan besökarna få en inblick i det fågelliv som gjort näset berömt vida omkring. Förutom denna permanenta utställning bjuds det på olika teman/utställare året om. Från en ny utsiktsplattform skall man kunna se Östersjön, Öresund och stora delar av Vellinge kommun.

Öppettider 2016 :
Februari - mars: torsdag-söndag kl 11-16 (även öppet annandag påsk, 11–16)
April - maj: onsdag-söndag kl 11-16 Juni - augusti: dagligen 10-17 (midsommarafton och midsommardagen stängt)
September - oktober: onsdag-söndag kl 11-16
November - december: torsdag-söndag kl 11-16 Adressen är Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo

Mer info: www.falsterbostrandbad.se

AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com