Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Stränder

I Skåne skryter vi inte, utan bara talar om hur det är. Vi har helt enkelt Sveriges i särklass vackraste stränder. Lägg till ett klart, rent badvatten som du nog kunnat dricka direkt ur havet om det inte varit salt. 

Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil. Det finns långgrunda stränder som är perfekta för barnfamiljer, stora sanddyner för de som vill ha lite mer avskildhet, men även mer avskilda stränder för bland annat naturister.

På vissa platser kan du även vindsurfa och utöva andra vattensporter. På grund av det geografiska läget på Sveriges sydvästspets kan du nästan alltid hitta en plats att vindsurfa på.  
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com