Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Företagare i Vellinge hyllades

När Vellinge Kommun bjöd in till Stjärnkväll på Falsterbo Strandbad var det näringslivets kväll då företagarnas intresseorganisationer utsåg sina pristagare för 2015.

Kommunstyrelsen ordförande Carina Wutzler inledde kvällen med att hälsa alla välkomna och lyfta fram näringslivets betydelse i Vellinge. Förutom prisutdelningar var det mingel och mat på Vellinges nya "inneställe", Falsterbo Strandbad. Vellinge Kommun har ett flertal olika företagsföreningar varför det 2015 utsågs två "Årets Företagare".

Pristagare 2015

Ulf Gränsbo, Maja Gränsbo, Jan-Olof Jana Wannius, Petra Jonsson och Annika Nordén

Årets Företagare - utsedd av Vellinge Falsterbonäsets Företagargrupp (VFFG)
Petra Jonsson, Maja Cottage. På bara några år har man 16 anställda och företagets ljuslyktor har blivet en succé. 2015 skänkte Maja Cottage dessutom över 1 miljon kronor till Barncancerfonden.

Årets Företagare 2015 - utsedd av Företagarna
Ulf och Eva Gränsbo, Gränsbo Potatis vilka odlar 150 hektar potatis och med nytänkande skapat nya sätt att lagra.

Årets Eldsjäl - utsedd av VFFG
Jan-Olof Jana Wannius vilken bland annat utvecklat Falsterbo Horse Show till det största evenemanget i Södra Sverige.

Årets Nyföretagare i Vellinge kommun - utsedd av Nyföretagarcentrum
Annika Nordén med företaget Family in Mind som erbjuder trygga barnvaktsalternativ.

Årets Gridda - utsedd av kvinnliga nätverket GRID
Innebar ytterligare en utmärkelse till Petra Jonsson, Maja Cottage.
Men kvällens underhållare är även de entreprenörer, Vellingeartisterna Anderz och Johanna Wrethov, vilka presenterade ett pärlband av Anders hits där inte minst finalen "Guld och Gröna Skogar" fick hela publiken att både sjunga med och jubla. Anderz Wrethov är både framgångsrik låtskrivare, musikproducent och artist och har haft succéer inte bara i Sverige utan även i Japan och Korea.

Vellinge.com
Vellinge i juni 2016
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com